Nyheter

Här skriver vi om sånt som är nytt i Klockaren.

Till nyhetslistan

Nytt i uppdateringen 30.1.

Uppdateringarna och de övriga mindre korrigeringarna nedan har nu gjorts i Klockaren.

Kontaktpersoner för nyheterna

Nu kan du på samma sätt som för evenemangen lägga till en kontaktperson även för en nyhet, t.ex. den som ger närmare information. När du skapar en ny nyhet ser du nu en punkt som heter ”Kontaktpersoner”. De valda personernas uppgifter kommer att visas i nyheten efter texten, före strecket med datumet. Det går också att sätta in en rubrik för kontaktuppgifterna för respektive nyhet. Om ingenting matas in kommer rubrikfältet att vara tomt.

Bloggtexterna även på engelska & bildernas alt-texter obligatoriska

Bloggtexterna i den offentliga delen finns nu även på engelska. Underhållsverktyget är ändå fortsättningsvis finskspråkigt. För att öka bloggens tillgänglighet har alt-texterna för bilderna i en blogg nu också gjorts obligatoriska.

Problemet med radindelningen i kontaktuppgifternas fält för tilläggsuppgifter är åtgärdat

Problemet med radindelningen när man lägger till uppgifter under ”Mera information” på fliken ”Kontaktinformation för tjänster” har åtgärdats, och raderna visas inte längre i en enda följd.

Webbadressen borttagen från FB-inbäddningarna

När man gjorde en Facebook-inbäddning visades tidigare också webbadressen i form av en url-länk till det aktuella FB-kontot under inbäddningen. Det här är nu rättat.

Mon Jan 30 14:52:00 EET 2023